За Plein Exclusive

Как започва всичко

Марката Plein Exclusive започва като една смела мечта. В самото начало стои един малък магазин, който има претенцията да бъде бутик и да изработва уникални единични бройки палта, якета и връхни дрехи. С течение на времето и с разрастващия се интерес към предлаганите модели, фирмата започва да се разраства и да придобива съвсем нов облик.

Как Plein Exclusive се превръща в бранд

Успехът на Plein Exclusive стъпва върху уникално разработена стратегия за развитие на марката, която се фокусира върху разработването на иновативни продукти, кореспондиращи с ДНК-то на бранда. Plein Exclusive е бранд, който стъпва върху стабилна основа от традиции, уникалност, качество, креативност и иновации.

При старта на бранда основен фокус представлява изработката на връхни дрехи – якета, зимни палта и др. Натрупаният с времето опит и непрекъснатият стремеж за развитие позволяват на компанията да придобие самочувствие и ресурс за разширяване на бранда със спортна колекция от мъжки и дамски екипи, изработка на обувки и аксесоари.

За изработката на моделите с марка Plein Exclusive

Продуктите на Plein Exclusive са проектирани, произведени и разпространени в съответствие със специален бизнес модел, включващ директен контрол върху всички фази от производствения процес. Основният екип на Plein Exclusive ръководи творческия процес по изработка на моделите, закупуването на материали за изработка, а самото производство на дрехи и обувки се случва в избрани заводи в Европа от най-висок клас.

Водеща цел на компанията Plein Exclusive е да предостави високо качество на изработка на продуктите на бранда, което да се предлага на добра цена, както и да отговаря на възможностите и потребностите на последователите на бранда.

Като част от ангажимента на Plein Exclusive за осигуряване на хуманно отношение към животните, предлаганите модели и артикули на марката гарантират пълна проследяемост при изработката, както и спазването на строги стандарти на работа и хуманно отношение към животните.

Ценности, характер и бранд идентичност на Plein Exclusive

По своята същност Plein Exclusive е непрекъснато развиваща се компания, която се стреми да преоткрива тенденции в модата и облеклото, както и ценностите, от които се води брандът.

Екипът на Plein Exclusive се стреми винаги да постига най-доброто в кройката, подбора на платове и изработката на моделите във всяка следваща колекция. Брандът се води от идеята за непрекъснат растеж и стремеж към по-добро, както и от ангажимента за поставяне и следване на високи стандарти.

Водеща ценност на Plein Exclusive е да отразим гласовете на младите поколения. Знаем колко бързо се променят младите и как всяко поколение има нужда да демонстрира своята уникална идентичност. Марката Plein Exclusive принадлежи на младите.

Стилът на Plein Exclusive е нестандартен и уникален. Стараем се да провокираме творческото си Аз, да вдъхновим последователите на марката да преследват смелите си мечти и на пръв поглед непостижими идеи. Култивираме енергия за промяна и се стараем да я предадем на всички фенове.

Plein Exclusive е бранд, който се старае да общува непрекъснато с хората. Празнуваме големите и малките постижения на хората, изграждаме доверие и симпатия, вслушваме се в гласа им и се стараем да отговорим на потребностите им.

Планираме развитието на Plein Exclusive по начин, по който да изградим по-смел и красив утрешния ден. Приемаме предизвикателствата на настоящето и се стараем да изградим по-екологична среда и качествен живот.

Свидетелство за регистрация на бранд Plein Exclusive

Настоящото Свидетелство за регистрация на марката Plein Exclusive на Европейския съюз е издадено и приложено. Данните, отнасящи се до нея, са вписани в Регистърa на марките на Европейския съюз.

Защита на бранда Plein Exclusive

Марката Plein Exclusive е регистрирана, легализирана и се води под протекцията на Европейските закони за защита на авторски права. Компанията Plein Exclusive е силно ангажирана да защитава стойността, уникалността и автентичността на своите продукти, правото на интелектуална собственост, индустриална собственост и др.

Plein Exclusive спазва специален етикет за борба с фалшифицирането на продукти, който включва най-добрите технологии за идентифициране на уникалност и оригиналност на бранда.

Сравнение на продукти